Depremin ilçede en çok etkilediği yerlerden biri olan ve 51 vatandaşın hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı önünde düzenlenen proğram, saat 04.17'de, dualarla başladı.

ZOR GÜNLERİ AŞACAĞIZ

Programda, acılı ailelere başsağlığı dileklerini ileterek, onların acısını paylaşan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi. Doğan, "Depremin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen acımız hala taze. Bu acıyı unutmamız mümkün değil. Ancak, birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri aşacağımıza inanıyorum," dedi.

EN BÜYÜK FELAKET

Atık camlar hayat buldu Atık camlar hayat buldu

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat da, depremin Türkiye'nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olduğunu belirterek, "Furkan Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimleri, kalplerimize kazınmıştır," şeklinde konuştu.

Bu anlamlı etkinlik, toplumun birlik ve beraberlik içinde depremzedelere olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu. Programa, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Nizip İlçe Başkanı Murat Alagöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Doğan, acılı aileleri yalnız bırakmadı